Nielson

Sexy als ik dans op Rijnweek 2018

Geplaatst op: 19 mei 2018

Door: Rijnweek Rhenen

Foto: Niels Littooij

De 21 e editie van de Rijnweek kan wederom twee artiesten aan het programma toevoegen. Zangers Nielson en Vinzzent staan in de week van 30 juni tot en met 6 juli 2018 op het podium in de Veerwei.

De organisatie van de Rijnweek is trots om weer twee artiesten bekend te maken die perfect passen bij het Rhenense festival. Beide zangers kennen de Rijnweek van eerdere optredens en zullen er ook deze editie een feest van maken.

‘Diamant’ Nielson
Nielson is een bekende naam voor de Rijnweek. In 2014 en 2015 vereerde de zanger Rhenen al met een bezoek. Hij was toen nog in opkomst, maar inmiddels is hij niet weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Nielson is bekend van hits als ‘Beauty & de Brains’, ‘Hoe’ en ‘Sexy Als Ik Dans’ en scoorde de laatste jaren goed met ‘Diamant’ en ‘Glimp van de Duivel’. Speciaal voor de Rijnweek treedt hij deze editie op met live band. Met het nummer Sexy als ik dans zal de Rijnweek stomen als nooit tevoren, aldus Nielson.

‘Dromendans’
Zanger Vinzzent is natuurlijk bekend van de hit ‘Dromendans’. Dit nummer is zelfs een paar jaar gebruikt als openingstune van de afleveringen van Rijnweek tv. Vinzzent stond in 2013 voor het eerst op de Rijnweek en ook toen danste de hele Rijnweek al mee met hem. Vorig jaar was hij nog te horen op Rijnpop, maar voor deze editie komt hij op een van de avonden langs.

Meer artiesten bekend
Naast Nielson en Vinzzent werden eerder al grote namen als Jan Smit, Tino Martin, Kraantje Pappie, Diggy Dex, Martijn Fischer en het Feestteam bekend gemaakt die deze zomer op de Rijnweek zullen optreden. Ook de komende weken worden er meer namen van artiesten bekend gemaakt. De Rijnweek is voor iedereen gratis toegankelijk van 30 juni tot en met 6 juli 2018. Voor meer informatie: www.rijnweek.nl

Pokon Naturado B.V.
Geldersche Poort Catering & Organisatie
Gemeente Rhenen
ZIDERIS eigenzinnige zorg
Zenith Rubber Europe Rhenen
Hans van de Glind Vastgoed B.V.
Bochane Groep B.V. Veenendaal
BuroPeer co-creatie door meer
Securitas Beveiliging Ede
SO NICE Light & Show Equipment
Arbon Agenturen B.V. Rhenen
BMG BV Grond- en sloopservice
Elings Meat Products
Restaurant Buitenzorg Ede
Grand Cafe Moeke Rhenen
Rabobank Vallei en Rijn
De Maes Cateringservice Veenendaal
Kegelaar Transport B.V. Opheusden
Grolsch
Kermis Verdonk
Lanting Reizen B.V.
Okker Reclame
De Koning Blond
Rinico Tentenverhuur Mill
Hans de Jong Totaal Organisatiebureau
Riwojo Verhuur Wageningen
De Persgroep Nederland
Ameco

© Copyright 2018 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'