Rijnweek Rhenen 2018 op volle kracht

Geplaatst op: 10 april 2018

Door: Eric van der Sluis

Foto: Danny van den Berg

Na twintig jaar is Rijnweek Rhenen een begrip geworden voor tienduizenden bezoekers die het gratis festival met familie en vrienden te bezoeken. De voorzitter van de Rijnweek Henk Knoppert geeft aan dat alle commissies op volle kracht werken aan de aankomende Rijnweek die plaats vindt van zaterdag 30 juni tot en met zaterdag 7 juli. “Met dank aan onze honderden vrijwilligers en sponsoren stoomt de Rijnweek op volle kracht, maar dat is natuurlijk niet vanzelfsprekend.”

 

De Rijnweek lijkt voor velen vanzelfsprekendheid, begrijpt de bestuurder van Stichting Rijnweek Rhenen heel goed. “Na twintig jaar is het familiefestival voor meerdere generaties een begrip, want je groeit ermee op. Laten we niet vergeten dat het uniek is dat een evenement van dit formaat nog altijd gratis toegankelijk is. Dat hebben we echt aan al onze vrijwilligers en sponsoren te danken. Ook de oorsprong en kern van de Rijnweek mag volgens Knoppert niet vergeten worden: “Mensen met een verstandelijke beperking de dag van hun leven bezorgen bijvoorbeeld, dat is van onschatbare waarde.

 

Iedereen komt aan bod met de Rijnweek en de organisatie weet waarvoor en voor wie ze het doen: "Wij vermaken ouderen op de maandagmiddag met herkenbare liedjes van vroeger en zetten dinsdagmiddag mensen met een verstandelijke beperking in het zonnetje. Kinderen staan zaterdagmiddag centraal om te komen dansen, zingen en spelen en de vrijdagavond en zaterdagavonden zijn natuurlijk vaste prik voor familie en vrienden met veel grote artiesten."

 

BuroPeer co-creatie door meer
Hans de Jong Totaal Organisatiebureau
Gemeente Rhenen
Geldersche Poort Catering & Organisatie
De Persgroep Nederland
Ameco
De Koning Blond
Grand Cafe Moeke Rhenen
Bochane Groep B.V. Veenendaal
Okker Reclame
De Maes Cateringservice Veenendaal
Zenith Rubber Europe Rhenen
BMG BV Grond- en sloopservice
Lanting Reizen B.V.
Securitas Beveiliging Ede
Riwojo Verhuur Wageningen
Elings Meat Products
Pokon Naturado B.V.
Arbon Agenturen B.V. Rhenen
Kermis Verdonk
SO NICE Light & Show Equipment
Hans van de Glind Vastgoed B.V.
Kegelaar Transport B.V. Opheusden
Rinico Tentenverhuur Mill
Rabobank Vallei en Rijn
Grolsch
ZIDERIS eigenzinnige zorg
Restaurant Buitenzorg Ede

© Copyright 2018 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'