Ouderenmiddag: Garantie voor succes

Geplaatst op: 12 juni 2019

Door: Robert-Jan van Veen

Foto: Saskia Zeller

De ouderenmiddag heeft in Rhenen eigenlijk geen introductie meer nodig. Dit jaar wordt de ouderenmiddag alweer voor de 23ste keer georganiseerd tijdens de Rijnweek, zoals elk jaar gebruikelijk op de maandag.

De ouderenmiddag staat garant voor een vol sponsorpaviljoen, dat plaats biedt aan maar liefst 650 ouderen. Traditioneel is het een middag vol muziek en gezelligheid, waarbij de ouderen letterlijk en figuurlijk in het zonnetje worden gezet. Elk jaar weer kijken de ouderen uit naar deze middag, waar zij het middelpunt zijn van de aandacht. Het concept met een relatief kleine groep zorgt voor een speciale sfeer, waarbij het contact tussen de artiesten en de ouderen zeer persoonlijk is. In combinatie met de georganiseerde hapjes en drankjes en bijvoorbeeld de traditioneel uitgerolde rode loper zorgt dit voor een heus VIP-gevoel bij de ouderen.

De waardering voor de dag zelf is zoals elk jaar erg groot en is ook de drijfveer van de organisatie. “Zolang de Rijnweek blijft bestaan, bestaat ook de ouderenmiddag”, aldus Henk Knoppert. “Wij dragen bij aan de trend om de eenzaamheid onder de ouderen te doorbreken en kunnen zoals elk jaar niet wachten om de glimlach op hun gezichten weer te zien.”

De kaarten voor de ouderenmiddag zijn vanaf 21 Juni gratis af te halen bij de plaatselijke VVV (maximaal 4 kaarten per persoon). Aangeraden wordt er op tijd bij te zijn, want de kaarten zijn altijd snel op.

© Copyright 2019 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'