Oude tijden herleven op de Rijnweek

Geplaatst op: 29 april 2018

Door: Rijnweek Rhenen

Foto: Danny van den Berg

RHENEN - Het is een traditie waar veel 65+’ers ieder jaar weer naar uitkijken. De ouderenmiddag op maandag 2 juli 2018 tijdens de Rijnweek in Rhenen. Er wordt gezongen, gedanst, gelachen en wellicht zelfs af en toe een traantje weggepinkt. Zo brengt de Rijnweek weer een middag vol vreugde en gezelligheid.

Zoals elk jaar probeert de Rijnweek iedereen de middag of avond van zijn leven te bezorgen. Voor de ouderen is dat al jaren de maandagmiddag in de eerste week van juli. Henk Knoppert, bestuurslid van de Rijnweek, vertelt waarom het zo belangrijk is om deze traditie in stand te houden. "Elk jaar weer krijgen we hartverwarmende reacties op de ouderenmiddag. Men laat weten toe te leven naar een middag met het speciaal voor hun georganiseerde feest. Ze voelen zich gewaardeerd en het istot in de puntjes verzorgd." Knoppert doelt hiermee op de volledige aankleding, met uitgerolde loper naar de VIP en geserveerde hapjes en drankjes. "Wat het ook bijzonder maakt is dat de groep redelijk klein wordt gehouden. De artiesten komen heel dichtbij en kunnen zo persoonlijk contact maken met het publiek."

"Zolang de Rijnweek blijft bestaan, bestaat ook de ouderenmiddag", aldus Henk Knoppert. Er is de laatste jaren meer aandacht gekomen voor ouderen via een aantal programma’s op commerciële zenders. "Wij dragen bij aan de trend om eenzaamheid onder ouderen te doorbreken en kunnen niet wachten om de glimlach op hun gezichten weer te zien."

Securitas Beveiliging Ede
De Koning Blond
Arbon Agenturen B.V. Rhenen
Restaurant Buitenzorg Ede
Ameco
Geldersche Poort Catering & Organisatie
Pokon Naturado B.V.
Hans de Jong Totaal Organisatiebureau
Okker Reclame
Hans van de Glind Vastgoed B.V.
Kermis Verdonk
Rabobank Vallei en Rijn
SO NICE Light & Show Equipment
BuroPeer co-creatie door meer
Bochane Groep B.V. Veenendaal
Riwojo Verhuur Wageningen
De Maes Cateringservice Veenendaal
Rinico Tentenverhuur Mill
Grand Cafe Moeke Rhenen
Zenith Rubber Europe Rhenen
Lanting Reizen B.V.
BMG BV Grond- en sloopservice
Gemeente Rhenen
Kegelaar Transport B.V. Opheusden
ZIDERIS eigenzinnige zorg
De Persgroep Nederland
Grolsch
Elings Meat Products

© Copyright 2018 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'