Kermis Rhenen geeft boost aan Rijnweek

Geplaatst op: 17 juni 2018

Door: Jesse Schmitz

Foto: Danny van den Berg

De Rhenense kermis tijdens de Rijnweek zorgt voor een compleet plaatje aan de over van de Rijn. Van vrijdagavond 29 juni tot zaterdag 7 juli kan iedereen genieten van diverse attracties voor jong en oud.

De kermis komt al jaren langer naar Rhenen dan de Rijnweek zelf oud is, maar de samenwerking heeft beiden een boost gegeven. Vrijwel alle bezoekers lopen ook over het kermisterrein als zij de Veerwei zelf tijdens de Rijnweek bezoeken en andersom.

"We willen altijd een mooie kermis neer zetten in Rhenen, het is voor ons als exploitanten ook een van de gezelligste kermissen waar wij komen," vertelt Ton Verdonk van VOF Kermis Organisatiebureau Verdonk.

De 'Chaos' en de zweefmolen

De vaste onderdelen van de kermis in Rhenen zijn natuurlijk aanwezig met de botsauto's, een spookhuis, een grote achtbaan en de bekende slinger met de naam 'Chaos'. Een van de grote blikvangers is er ook weer, een hoge zweefmolen waarbij bezoekers een schitterend uitzicht hebben over het festivalterrein en Rhenen zelf tot in de Betuwe.

Verdonk kijkt ook zeker weer uit naar deze Rijnweek. "Het is een perfecte locatie voor ons als kermis en het hele evenement is perfect georganiseerd. Ook de sfeer is altijd goed, met vrolijke bezoekers. We gaan er een mooie kermis van maken."

De kermis is open op vrijdag 29 juni 16.00 tot 24.00 uur, zaterdag 1 juli van 14.00 tot 24.00 uur, maandag 2 juli van 15.00 tot 24.00 uur, dinsdag 3 juli van 11.00 tot 24.00 uur, woensdag 4, donderdag 5 en vrijdag 6 juli van 15.00 tot 24.00 uur en zaterdag 7 juli van 14.00 tot 24.00 uur.

 

Geldersche Poort Catering & Organisatie
ZIDERIS eigenzinnige zorg
Zenith Rubber Europe Rhenen
Grolsch
BMG BV Grond- en sloopservice
Hans de Jong Totaal Organisatiebureau
Gemeente Rhenen
Grand Cafe Moeke Rhenen
SO NICE Light & Show Equipment
Kermis Verdonk
Kegelaar Transport B.V. Opheusden
Securitas Beveiliging Ede
Arbon Agenturen B.V. Rhenen
Pokon Naturado B.V.
De Koning Blond
BuroPeer co-creatie door meer
Rabobank Vallei en Rijn
Hans van de Glind Vastgoed B.V.
De Persgroep Nederland
Rinico Tentenverhuur Mill
De Maes Cateringservice Veenendaal
Lanting Reizen B.V.
Restaurant Buitenzorg Ede
Riwojo Verhuur Wageningen
Ameco
Elings Meat Products
Bochane Groep B.V. Veenendaal
Okker Reclame

© Copyright 2019 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'