rijnweek

Feestteam gaat naam dubbel waar maken op Rijnweek

Geplaatst op: 13 juni 2018

Door: Jesse Schmitz

Foto: Danny van den Berg

De optredens van het Feestteam gaan ongetwijfeld weer hoogtepunten worden van de 21e editie van de Rijnweek. Het duo komt tijdens het festival namelijk op twee dagen naar Rhenen. Niet alleen op de Hollandse avond van vrijdag 6 juli, maar ook op Rijnpop op dinsdagmiddag 3 juli. Het Feestteam is er klaar voor.

"Het is bijzonder leuk en altijd weer een hoogtepunt om op de Rijnweek te mogen staan," vertelt Stan van het Feestteam. "We kennen de Rijnweek al heel lang en weten niet beter, ieder jaar telkens weer een mooie week om naar uit te kijken. Juist omdat we hemelsbreed een km of 25 wonen vanaf Rhenen is dit evenement één van de leukste evenementen om te mogen staan. Het staat in ons ‘balboekje’, we leven er naar toe."

Mooie herinneringen

Het Feestteam stond in 2013 en 2015 ook op het Rhenense festival en naast alle bezoekers van deze edities, herinnert ook het Feestteam zelf nog de zeer succesvolle avonden. "We herinneren ons overwegend edities met mooi weer, maar de keer met wat minder weer was het toch nog steeds een mooi feest. Niet alleen het weer maar vooral de bezoekers maken de Rijnweek tot wat het is."

Alle optredens die het duo verzorgt zijn speciaal, maar de Rijnweek blijkt toch wel een speciale plek in hun harten te hebben. "Met het gevoel van ‘we blijven erbij’ is de Rijnweek voor ons nog steeds altijd een enorm feest. De fijne sfeer achter de schermen maar ook de immense massa feestvierders voor het podium maakt dat de rijnweek in 3 woorden GE-WEL-DIG is."

0 tot feest in 10 seconden

Het Feestteam kijkt dan ook uit naar én Rijnpop én de Hollandse avond tijdens de Rijnweek. Stan: "We zijn geladen en gaan absoluut feest maken op de wei, de kapper staat al gepland en de pakken hangen al klaar. Onze slogan van 0 tot Feest in 10 seconden gaan we zeker waar maken."

 

 

 

Elings Meat Products
Geldersche Poort Catering & Organisatie
Lanting Reizen B.V.
Grand Cafe Moeke Rhenen
Okker Reclame
De Koning Blond
Bochane Groep B.V. Veenendaal
ZIDERIS eigenzinnige zorg
BMG BV Grond- en sloopservice
Securitas Beveiliging Ede
SO NICE Light & Show Equipment
Gemeente Rhenen
Kermis Verdonk
BuroPeer co-creatie door meer
De Persgroep Nederland
De Maes Cateringservice Veenendaal
Riwojo Verhuur Wageningen
Grolsch
Restaurant Buitenzorg Ede
Zenith Rubber Europe Rhenen
Hans de Jong Totaal Organisatiebureau
Pokon Naturado B.V.
Arbon Agenturen B.V. Rhenen
Rabobank Vallei en Rijn
Rinico Tentenverhuur Mill
Kegelaar Transport B.V. Opheusden
Ameco
Hans van de Glind Vastgoed B.V.

© Copyright 2019 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'