Feestteam en Martijn Fischer op Rijnweek

Geplaatst op: 13 mei 2018

Door: Rijnweek Rhenen

Foto: Martijn Fischer

Rijnweek 2018 krijgt op vrijdag 6 juli weer een echte Hollandse avond met onder andere het Feestteam en Martijn Fischer. Hiermee maakt de organisatie de eerste namen bekend met daarbij gelijk op welke avond zij precies optreden.

De vrijdagavond tijdens de Rijnweek is traditioneel een avond vol Nederlandstalige muziek die iedereen mee kan zingen. Jaarlijks zorgt het voor een groot feest in de Rhenense Veerwei en de avond zorgt daardoor vaak als een van de hoogtepunten en drukstbezochte momenten tijdens de feestweek. Het Feestteam en Martijn Fischer passen hier perfect bij.

'Grote rode handen'
Het Feestteam is geen onbekende van Rhenen. Ook in 2013 en 2015 stonden zij op de Hollandse avond en werd het een groot succes. Van echte meezingers tot après ski en carnavalsmuziek, het duo zorgt voor een geweldige sfeer en doet hun naam altijd eer aan. Iedere bezoeker die ze eerder op de Rijnweek heeft gezien, herinnert zich nog wel de 'grote rode bewegende handen' op het podium die helpen alle andere handjes in de lucht te krijgen.

Fischer als Hazes
Martijn Fischer is bekend van de musical 'Hij Gelooft In Mij' en de film 'Bloed, Zweet & Tranen', waarin hij in huid van André Hazes kroop. De volkszanger stierf in 2004, maar leeft nog voort in duizenden Nederlandse harten. Martijn Fischer ìs André Hazes als hij optreedt en de bekende levensliederen zullen ongetwijfeld door alle bezoekers op vrijdagavond 6 juli meegezongen worden.

De komende weken worden meer namen bekend gemaakt van de line up van Rijnweek 2018. De 21e editie van de feestweek wordt gehouden van 30 juni tot 7 juli 2018 en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Geldersche Poort Catering & Organisatie
BMG BV Grond- en sloopservice
Hans van de Glind Vastgoed B.V.
BuroPeer co-creatie door meer
Kegelaar Transport B.V. Opheusden
De Persgroep Nederland
Restaurant Buitenzorg Ede
Ameco
Arbon Agenturen B.V. Rhenen
Hans de Jong Totaal Organisatiebureau
Lanting Reizen B.V.
Riwojo Verhuur Wageningen
De Maes Cateringservice Veenendaal
Gemeente Rhenen
Kermis Verdonk
Okker Reclame
ZIDERIS eigenzinnige zorg
Rinico Tentenverhuur Mill
Pokon Naturado B.V.
Rabobank Vallei en Rijn
Grand Cafe Moeke Rhenen
SO NICE Light & Show Equipment
Zenith Rubber Europe Rhenen
Bochane Groep B.V. Veenendaal
De Koning Blond
Elings Meat Products
Securitas Beveiliging Ede
Grolsch

© Copyright 2018 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'