Feest voor de kleine Rijnweek fans

Geplaatst op: 5 juni 2017

Door: Dorien Vleeming

Foto: Danny van den Berg

De Rijnweek belooft net als voorgaande edities wederom een groot spektakel te worden voor jong en oud. De jonge fans kunnen ook dit jaar weer een gezellig feestje vieren.

Net als voorgaande jaren hebben de vrijwilligers zich ingezet voor de leukste artiesten op de Rijnweek. Bij Kinderpop zal onder andere de Nederlandse meidengroep Frisz te zien zijn, bestaande uit Lindsy Schuman, Samantha Klumper en Danique van Roosmalen. Velen zullen deze meiden ook kennen als de groep Djumbo. Tussen 2004 en 2015 trad de groep onder deze naam op. De bekende nummers van deze meidengroep laten je ongetwijfeld zwieren en zwaaien.

Maar dit jaar zal er ook een magisch optreden plaatsvinden. Het magische kinderduo van Nederland onderbreken hun avonturen om ons mee te nemen in hun magie. De toverbroertjes Bertus en Jaapie komen ons verwonderen met de gekste en mooiste trucjes die zij kennen. Maar dat is nog niet alles.

We krijgen ook nog wat te leren over het boerenleven van Bart en Bibi. Deze Bibaboederij boeren zullen ons wat laten zien over hun Didadiertjes, Gigagroentes, Vivavogelverschrikker en Fifafruitjes. Bibaboederij is dagelijks te zien op Telekids, vooral gericht op plezier, gezondheid en betrokkenheid. Muziek staat centraal in het programma, en dat zorgt voor een gezellig feestje.

Naast deze artiesten zullen er nog meer optredens plaatsvinden van onder andere Chloe’s toverkast, Dj Rogier de avonturier en nog meer. Kinderpop zal van 13:00 tot 17:00 plaatsvinden op zaterdag 8 juli in de Veerwei. De Rijnweek zelf is van za 1 juli tot za 8 juli. Voor het hele programma kunt u op onze sociale media kanalen kijken.

Pokon Naturado B.V.
De Persgroep Nederland
Grand Cafe Moeke Rhenen
Arbon Agenturen B.V. Rhenen
Grolsch
SO NICE Light & Show Equipment
De Koning Blond
Rinico Tentenverhuur Mill
Elings Meat Products
Geldersche Poort Catering & Organisatie
BuroPeer co-creatie door meer
De Maes Cateringservice Veenendaal
Riwojo Verhuur Wageningen
Gemeente Rhenen
Rabobank Vallei en Rijn
Securitas Beveiliging Ede
Kegelaar Transport B.V. Opheusden
Okker Reclame
Lanting Reizen B.V.
Kermis Verdonk
BMG BV Grond- en sloopservice
Hans van de Glind Vastgoed B.V.
Ameco
Zenith Rubber Europe Rhenen
ZIDERIS eigenzinnige zorg
Bochane Groep B.V. Veenendaal
Hans de Jong Totaal Organisatiebureau
Restaurant Buitenzorg Ede

© Copyright 2018 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'