Duizenden mensen genieten van Zideris Rijnpop 2017

Geplaatst op: 7 juli 2017

Door: Veenendaalse Krant

Foto: Danny van den Berg

Zideris en de Rijnweek organiseerden dit jaar voor het eerst samen Zideris Rijnpop in Rhenen. Een gratis festival voor mensen met een beperking. Rond half 10 kwamen de eerste bussen met bezoekers aan. "We hebben er zin in!". Deze bussen zijn beschikbaar gesteld door Bolderman Reizen en Besseling Vervoer.

Rond 11.00 begon Toppers van Oranje met de optredens van vele Nederlandse artiesten. Jannes, Dennie Christiaan, Vinzzent en Koos Albert waren onder andere van de partij. Ook Thomas Oudshoorn trad op voor de 6000 bezoekers. Thomas is een cliënt van Zideris Mijdrecht en trad voor het eerst op voor zo'n groot publiek. Een beetje spannend vond hij het wel, maar wat was hij goed. "Thomas, Thomas, Thomas", klonk het tijdens zijn optreden. Wat een feest maakte Thomas er van. Na zijn fantastische optreden had het publiek er nog lang geen genoeg van… "We want more!" werd er geroepen.

Thomas had voor de festivalgangers nog een grote verrassing.. In samenwerking met Zideris heeft hij een eigen CD opgenomen. Aan Joost Meijs, directeur Zideris, de eer om Thomas op het podium het eerste exemplaar te overhandigen. "Thomas, ik ben zo onvoorstelbaar trots op jou. In mijn binnenzak heb ik het allereerste exemplaar van jouw cd "Ik kan het niet alleen". Ik ben ontzettend vereerd dat ik deze mag uitreiken." Na de overhandiging klonk een luid applaus en toonde Thomas zijn cd vol trots aan het publiek. "Ongelofelijk, mijn eigen cd jongens". Thomas had nog meer leuk nieuws voor de festivalgangers: zijn cd werd gratis uitgedeeld.

Alle optredens van Zideris Rijnpop 2017 zijn opgenomen door Oranje TV en worden over een aantal weken uitgezonden. Het was een mooie dag. Op de vraag komen "jullie volgend jaar weer?" klonk er een volmondig "ja!".

 

Elings Meat Products
Hans van de Glind Vastgoed B.V.
Riwojo Verhuur Wageningen
Arbon Agenturen B.V. Rhenen
Geldersche Poort Catering & Organisatie
BuroPeer co-creatie door meer
Grand Cafe Moeke Rhenen
Lanting Reizen B.V.
Zenith Rubber Europe Rhenen
Ameco
Rinico Tentenverhuur Mill
De Persgroep Nederland
SO NICE Light & Show Equipment
Rabobank Vallei en Rijn
Grolsch
ZIDERIS eigenzinnige zorg
De Koning Blond
Bochane Groep B.V. Veenendaal
Restaurant Buitenzorg Ede
De Maes Cateringservice Veenendaal
Gemeente Rhenen
Kegelaar Transport B.V. Opheusden
BMG BV Grond- en sloopservice
Pokon Naturado B.V.
Securitas Beveiliging Ede
Hans de Jong Totaal Organisatiebureau
Okker Reclame
Kermis Verdonk

© Copyright 2018 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'