Dj Jean jongste vrijwilliger bij de Rijnweek

Geplaatst op: 27 mei 2018

Door: Eric van der Sluis

Foto: Dj Jean

Dance event groter dan ooit tevoren

Dj Jean is de nieuwste vrijwilliger die zich in gaat zetten voor het festival Rijnweek. Dj jean is mede organisator van het Rijnweek dance event dat op donderdag 5 juli in Rhenen gehouden wordt.

Dj Jean, geboren als Jan Engelaar, heeft een echte band met Rhenen en de Rijnweek. Jean groeide er op en draaide al vaker op het Rhenense festival. "Elke twee weken kom ik nog even bij mijn ouders in Rhenen," zo gaf hij een paar jaar geleden aan in een interview. "Door het maatschappelijk karakter van het unieke evenement heb ik vorig jaar, na mijn laatste optreden, besloten de Rijnweek als vrijwilliger te helpen met de organisatie van de dance avond en deze nog mooier en groter te maken," aldus Dj Jean.

Mr Polska tot Mental Theo

Het dance event op donderdag 5 juli wordt groter dan ooit voor de Rijnweek en de organisatie mag de namen bekend maken. Ruben Vitalis, Dj Jean, Vato Gonzalez, Lady Bee, Mr Polska en zelfs Mental Theo komen naar Rhenen. De eerste 3 zijn bekenden van het festival door eerdere optredens maar Mr Polska en Mental Theo zijn nieuw.

De Nederlands-Poolse rapper Mr Polska is bekend van zijn tracks samen met andere rappers als Ronnie Flex en Lil Kleintje. De organisatie is er van overtuigd dat de rapper een bijzonder optreden gaat geven tijdens het dance festival. Mental Theo werd in de jaren '90 bekend samen met Charly Lownoise met hits als 'Wonderfull Days', 'Stars', 'Your Smile' en 'Hardcore Feelings'. Zijn feelings voor de muziek heeft hij niet verloren, want hij treedt nog steeds veel op en de Rijnweek is trots dat hij nu naar de Rijnweek komt.

Het dance event is op donderdagavond 5 juli vanaf 20.00 uur net als alle andere avonden gratis voor iedereen te bezoeken.

Bochane Groep B.V. Veenendaal
Arbon Agenturen B.V. Rhenen
Zenith Rubber Europe Rhenen
Geldersche Poort Catering & Organisatie
ZIDERIS eigenzinnige zorg
Pokon Naturado B.V.
De Persgroep Nederland
Kegelaar Transport B.V. Opheusden
Riwojo Verhuur Wageningen
Gemeente Rhenen
De Maes Cateringservice Veenendaal
Hans van de Glind Vastgoed B.V.
BuroPeer co-creatie door meer
Hans de Jong Totaal Organisatiebureau
Grolsch
Restaurant Buitenzorg Ede
Rinico Tentenverhuur Mill
SO NICE Light & Show Equipment
Lanting Reizen B.V.
BMG BV Grond- en sloopservice
Ameco
De Koning Blond
Securitas Beveiliging Ede
Kermis Verdonk
Rabobank Vallei en Rijn
Elings Meat Products
Okker Reclame
Grand Cafe Moeke Rhenen

© Copyright 2018 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'