De horeca op het veld

Geplaatst op: 20 mei 2018

Door: Rijnweek Rhenen

Foto: Bianca Blokland, KHN

Rijnweek 2018 staat voor de deur en de horeca-afdeling van de organisatie gaat ook dit jaar weer enthousiast aan de slag. Alle voorbereidingen om tijdens het gratis festival van 30 juni t/m 7 juli weer klaar te staan voor de vele bezoekers zijn in volle gang.

De horeca op het veld van de Rijnweek wordt al 20 jaar georganiseerd door Erma Events, voorheen beter bekend als het Horeca Trio. Erwin Storm, Mari Lucius en Ronald van Noort dragen zorg voor alles wat met eten en drinken te maken heeft voor het publiek van de Rijnweek. Vanaf het eerste moment van de feestweek zijn zij erbij en zorgen zij ervoor dat de bezoekers van het festival niets tekortkomen. Erwin Storm vertelt over de laatste ins en outs.

Er is dit jaar een ruim aanbod van de bars op het veld. Naast het reguliere aanbod, zijn er ook een speciaal bier- en cocktailbar aanwezig. Leuk om te weten: bij de speciaal bier-bar wordt voor het eerst Koning Blond getapt, het biertje dat Erwin Storm zelf vorig jaar voor zijn café restaurant De Koning van Denemarken heeft ontwikkeld.

Ook op het gebied van horeca is de maatschappelijke betrokkenheid van het festival terug te zien. Er wordt samengewerkt met de Ronde Tafel. “Zij maken het geldbedrag voor de gewerkte uren van het horecapersoneel over naar een goed doel”.

Een laatste tip voor bezoekers: de organisatie werkt met polsbandjes. Tot en met 21 jaar is het dragen van een polsbandje verplicht. Om te bepalen of iemand 18 jaar is, is het advies van de organisatie om altijd je legitimatiebewijs mee te nemen.

Storm en zijn collega’s van Stichting Rijnweek twijfelen ook dit jaar geen moment: “We mogen supertrots zijn op zo’n fantastisch evenement, wat echt hoort bij Rhenen. We verwachten een topjaar voor Rijnweek 2018”.

Bochane Groep B.V. Veenendaal
Securitas Beveiliging Ede
De Persgroep Nederland
Okker Reclame
Zenith Rubber Europe Rhenen
ZIDERIS eigenzinnige zorg
De Koning Blond
SO NICE Light & Show Equipment
Lanting Reizen B.V.
Elings Meat Products
De Maes Cateringservice Veenendaal
Geldersche Poort Catering & Organisatie
Kegelaar Transport B.V. Opheusden
Gemeente Rhenen
Ameco
Restaurant Buitenzorg Ede
BuroPeer co-creatie door meer
Rinico Tentenverhuur Mill
Grand Cafe Moeke Rhenen
Grolsch
BMG BV Grond- en sloopservice
Hans van de Glind Vastgoed B.V.
Riwojo Verhuur Wageningen
Hans de Jong Totaal Organisatiebureau
Kermis Verdonk
Rabobank Vallei en Rijn
Pokon Naturado B.V.
Arbon Agenturen B.V. Rhenen

© Copyright 2018 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'