Bouwen aan een nieuwe toekomst

Geplaatst op: 2 juli 2018

Door: Jesse Schmitz

Foto: Danny van den Berg

Anno 2018 zijn er twee grote bouwprojecten in Rhenen, de jaarlijkse opbouw van de Rijnweek en het nieuwbouwproject van Arjen Bonnema en Friso Bonnema. Op de plek van het oude militaire complex op Remmerden bij de rotonde van de N225 wordt het meest duurzame gebouw van Rhenen ontwikkeld.

"In samenspraak met onze architect hebben we vanaf het begin gekozen voor een ontwerp wat opgaat in de mooie omgeving waarin wij wonen en werken,” vertelt Friso Bonnema. "De sleutelwoorden hierin zijn ecologisch, duurzaam en innovatief, een toonbeeld voor de toekomst waar Zenith Rubber Europe zich op richt. Na jaren van voorbereiding is het eerste ontwerp en visie van ons nieuwe gebouw direct goedgekeurd door de welstandscommissie en het vindt overtuigend draagvlak bij alle betrokkenen."

Zenith Rubber Europe is een bedrijf gespecialiseerd in verschillende kwaliteiten en afmetingen plaatrubber, rubber matten en andere rubberproducten. "Ons gloednieuwe magazijn heeft een opslagruimte van 7000m², waar alleen getraind en vakkundig personeel te werk gaat. Met kantoren in het Midden-Oosten en India hebben we vele jaren van gecombineerde ervaring in productontwerp, productie en ontwikkeling."

Sponsoring van de Rijnweek is voor Zenith Rubber Europe al jaren vanzelfsprekend. Arjen Bonnema: "Door de bouw aan onze nieuwbouwlocatie kennen wij de uitdagingen van de jaarlijkse opbouw van de Rijnweek en hier hebben wij veel bewondering voor. Dit maakt dat we de Rijnweek een extra steun in de rug hebben gegeven en wij wensen alle bezoekers, sponsoren een fantastische week toe."

 

 

 

Ameco
Arbon Agenturen B.V. Rhenen
Kermis Verdonk
Geldersche Poort Catering & Organisatie
SO NICE Light & Show Equipment
Okker Reclame
Elings Meat Products
BuroPeer co-creatie door meer
Grand Cafe Moeke Rhenen
Securitas Beveiliging Ede
De Persgroep Nederland
Bochane Groep B.V. Veenendaal
Rinico Tentenverhuur Mill
Gemeente Rhenen
Grolsch
Riwojo Verhuur Wageningen
Pokon Naturado B.V.
Rabobank Vallei en Rijn
Kegelaar Transport B.V. Opheusden
Hans van de Glind Vastgoed B.V.
Zenith Rubber Europe Rhenen
Lanting Reizen B.V.
De Maes Cateringservice Veenendaal
ZIDERIS eigenzinnige zorg
Restaurant Buitenzorg Ede
BMG BV Grond- en sloopservice
Hans de Jong Totaal Organisatiebureau
De Koning Blond

© Copyright 2018 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'