Bouwen aan een nieuwe toekomst

Geplaatst op: 2 juli 2018

Door: Jesse Schmitz

Foto: Danny van den Berg

Anno 2018 zijn er twee grote bouwprojecten in Rhenen, de jaarlijkse opbouw van de Rijnweek en het nieuwbouwproject van Arjen Bonnema en Friso Bonnema. Op de plek van het oude militaire complex op Remmerden bij de rotonde van de N225 wordt het meest duurzame gebouw van Rhenen ontwikkeld.

"In samenspraak met onze architect hebben we vanaf het begin gekozen voor een ontwerp wat opgaat in de mooie omgeving waarin wij wonen en werken,” vertelt Friso Bonnema. "De sleutelwoorden hierin zijn ecologisch, duurzaam en innovatief, een toonbeeld voor de toekomst waar Zenith Rubber Europe zich op richt. Na jaren van voorbereiding is het eerste ontwerp en visie van ons nieuwe gebouw direct goedgekeurd door de welstandscommissie en het vindt overtuigend draagvlak bij alle betrokkenen."

Zenith Rubber Europe is een bedrijf gespecialiseerd in verschillende kwaliteiten en afmetingen plaatrubber, rubber matten en andere rubberproducten. "Ons gloednieuwe magazijn heeft een opslagruimte van 7000m², waar alleen getraind en vakkundig personeel te werk gaat. Met kantoren in het Midden-Oosten en India hebben we vele jaren van gecombineerde ervaring in productontwerp, productie en ontwikkeling."

Sponsoring van de Rijnweek is voor Zenith Rubber Europe al jaren vanzelfsprekend. Arjen Bonnema: "Door de bouw aan onze nieuwbouwlocatie kennen wij de uitdagingen van de jaarlijkse opbouw van de Rijnweek en hier hebben wij veel bewondering voor. Dit maakt dat we de Rijnweek een extra steun in de rug hebben gegeven en wij wensen alle bezoekers, sponsoren een fantastische week toe."

 

 

 

Bochane Groep B.V. Veenendaal
Gemeente Rhenen
BuroPeer co-creatie door meer
De Maes Cateringservice Veenendaal
Hans de Jong Totaal Organisatiebureau
Rabobank Vallei en Rijn
Ameco
Okker Reclame
Kegelaar Transport B.V. Opheusden
Elings Meat Products
De Persgroep Nederland
Pokon Naturado B.V.
Lanting Reizen B.V.
ZIDERIS eigenzinnige zorg
Restaurant Buitenzorg Ede
Arbon Agenturen B.V. Rhenen
SO NICE Light & Show Equipment
Grolsch
De Koning Blond
Hans van de Glind Vastgoed B.V.
Rinico Tentenverhuur Mill
Grand Cafe Moeke Rhenen
Riwojo Verhuur Wageningen
Kermis Verdonk
Geldersche Poort Catering & Organisatie
BMG BV Grond- en sloopservice
Securitas Beveiliging Ede
Zenith Rubber Europe Rhenen

© Copyright 2018 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'