Pop ontmoet Klassiek tijdens de Rijnweek Concertavond

Geplaatst op: 25 juni 2017

Door: Suzanne Diepeveen

Foto: Di-rect

Voor het eerst in het 20-jarig jubileum van de Rijnweek staat er een concertavond op het programma. De woensdagavond staat in het teken van Pop ontmoet Klassiek. Een nieuw concept betekent veel nieuwe artiesten op het podium. Een première-avond vol vernieuwing!

Van House tot Strauss. Met dit repertoire verovert het Belgische groot showorkest Heverband, onder leiding van orkestleider Jan Ceulemans, diverse podia in ons land. De band bestaat uit twintig muzikanten, die al vele bekende sterren hebben begeleid. Denk hierbij aan Lee Towers en René Froger, maar ook buitenlandse sterren zoals Paul Young en Johnny Logan. De band speelt met gemak tweehonderdvijftig nummers. Ongetwijfeld komt er voor iedereen in de Veerwei een tophit voorbij.

Ook een nieuwkomer bij de Rijnweek is het Nederlandse dj-duo Loudgarden.  Identieke tweeling Sophie en Mechteld hebben een grote passie voor Electronic Dance. De dames produceren zelf en hebben zich als doel gesteld om hun passie te delen met iedereen die van dance houdt. Voetjes van de vloer dus met Loudgarden.

Tijdens de concertavond gaan we ook op de Klassieke tour. The Exclusive Strings is een internationaal gezelschap van violistes Melissa uit Canada, Tamara uit Servië, Marina uit Rusland en Larissa uit België. Deze dames brengen klassieke muziek met power en entertainment. Geen klassieke violen, maar hightech strings. Een verrassend viertal die op woensdagvond een bijzondere sfeer zullen brengen.

Uitsmijter van de avond is Di-rect. Deze Haagse band is een begrip in Nederland.  De band treedt al vijftien jaar op en heeft al tien albums op zijn naam staan. Met de komst van Marcel van Veenendaal in 2009 scoorde de band zijn eerste nummer een hit met “Times ar Changing”. Een droomstart voor de band, die nog steeds door succes wordt achtervolgd!

Geldersche Poort Catering & Organisatie
Pokon Naturado B.V.
Hans de Jong Totaal Organisatiebureau
BDU Media
Pouw Vervoer
Besseling Travel
Arbon Agenturen B.V. Rhenen
ASA Talent
Bochane Groep B.V. Veenendaal
De Maes Cateringservice Veenendaal
Rabobank Vallei en Rijn
Grolsch
G.E. van Dam Grond- en Sloopwerken B.V.
Riwojo Verhuur Wageningen
SO NICE Light & Show Equipment
Okker Reclame
Gemeente Rhenen
Robe Grondverzet B.V. Veenendaal
Kegelaar Transport B.V. Opheusden
Horeca Trio Rhenen
Restaurant Vendel
Ameco
Zideris Rhenen
Arbon Agenturen B.V. Rhenen
Hans van de Glind Vastgoed B.V.
Lanting Reizen B.V.
Zenith Rubber Europe Rhenen
Securitas Beveiliging Ede
Rinico Tentenverhuur Mill

© Copyright 2018 - Stichting Rijnweek Rhenen

Website ontwikkeld door: Youngwise | Hosted by: i4PROJECTS 'Gewoon ICT zonder kapsones'